28 Aralık 2015 Pazartesi

Hayattaki en onemli sey ailemizdir.. en muhimi aile icindeki mutluluk ve huzur.. daha baska ne isteyebilir bir insan sevgi doluysa evinde.. heyecan duyuyorsa evine donerken.. adimlarini daha bir hizli atiyorsa yuvasina varmak icin..
 Allah huzurumuzu, sevgimizi, saygimizi, anlayisimizi, merhametimizi arttirsin bu yeni yilda insaallah.. cok guzel bir yil olsun.. 

Hep dogal kal..

14 Aralık 2015 Pazartesi

Sukrediyormusun yasadigin hayat icin.. uyandigin gun icin.. gozunun icine bakan yavrun icin.. iyide ve kotude yaninda olan esin icin.. seni daima karsiliksiz seven anne baban icin.. seni sen yapan bugune getiren hersey icin??

HEP DOGAL KAL..

12 Aralık 2015 Cumartesi

Duygularini goster.. ne olursa olsun.. iyi veya kotu.. mutlu veya uzgun.. kizgin veya kirgin.. nasil olursan ol goster.. cocuklar duygulardan beslenir cunku.. yasamda her birinin yeri var.. paylas.. paylasmaktan zarar gelmez.. kendini ifade et.. icten ol her aninda.. saklanma.. dok icini.. ama elestirme, yargilama, suclama kimseleri.. hislerinle var ol artik.. gercek ol.. SEN ol..

10 Aralık 2015 Perşembe

Hayat seni beklemez ki.. o kacip gitmeden yasamalisin.. her bir anin degerli.. tadini cikarmalisin.. keyif alabilmek senin elinde.. sensin onu anlamli kilacak.. kimse degil SEN.. bugunden basla.. elindekilerin kiymetini bil.. yanindakilerle mutlu ol, mutlu et.. gunes gibi isit sevginle.. 

Hep dogal kal..

8 Aralık 2015 Salı


Birini canindan cok sevmek annelikle vucuda geliyor.. her zorluga gogus germek,. Onun icin guclu durmak.. kizgin anlarinda bile gulebilmek.. yeniden cocukluguna donmek.. gozlerinden dunyayi kesfetmek.. her anini beraber gecirmek.. sarkilar soylemek beraber.. dans etmek.. gecelerce uykusuz kalmak.. korktugunda yaninda yatmak.. hepsi bambaska.. hepsi cok guzel.. hepsi cok ozel..

3 Aralık 2015 Perşembe


Bazen zaman oyle hizla akar ki, nasil yetisecegini bilemezsin.. durdurmak istersin bazi anlari.. saklamak istersin sadece.. iste boyle hissettiginde unutma bu anlari yaratmak senin elinde.. hayat bize bahsedilmis belirsiz bir sure.. onu nasil yasayacagin sana bagli.. hadi erteleme hicbirseyi simdi git saril yanindakine, ona ne kadar sevdigini soyle.. bosver zihninin sana soylediklerini.. kalbini dinle.. kalbinden geldigi gibi yasa.. 

Hep dogal kal..